دکتر بهمن محمدی

تغذیه و رژیم درمانی


سخن روز

نظرات رژیم گیرندگان

تماس با ما

هشدار

چه سبزیجاتی از آلزایمر پیشگیری میکند

پژوهشگران علوم پزشکی در کشور آلمان می گویند نتایج تحقیقات آنان نشان داده است که میوه ها و سبزی های سرشار از آنتی اکسیدان ها مانند اسفناج می تواند نقش مهمی در پیشگیری از ابتلا به آلزایمر داشته باشد.

به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز، اسفناج گیاهی است سرشار از کلروفیل و پروتئین و کارش نه تنها کمک به عمل هاضمه و تحریک ترشحات معدی، کبدی، لوزالمعدی و غدد داخلی است بلکه مواد معدنی قابل توجهی نیز در بر دارد.

این گیاه دارای مقداری آهن، منیزیوم، فسفر، ید و مقداری مواد معدنی است که با عنوان ” عناصر قلیل” نام میبرند و جهت تعادل اعمال حیاتی بدن بسیار لازم می باشند.پژوهشگران آلمانی دریافته اند که میوه ها و سبزی های غنی از آنتی اکسیدان ها به ویژه ˈبتاکاروتنˈ و ویتامین س ( C ) می تواند نقش مهمی در مبارزه با آلزایمر داشته باشد.

درحالی که کارشناسان پیش بینی کرده اند شمار مبتلایان به بیماری آلزایمر در سال های آینده روبه افزایش خواهد بود، این پژوهش که در نشریه ˈآلزایمرˈ به چاپ رسیده است، می تواند در پیشگیری از این بیماری بسیار راهگشا باشد.

این پژوهش نشان می دهد که میوه ها و سبزی های غنی از آنتی اکسیدان ها به ویژه سبزی هایی مانند اسفناج، هویج و زردآلو که سرشار از ویتامین C و بتاکاروتن هاست و نقش موثری در پیشگیری از تخریب سلول های عصبی دارد، ممکن است از ابتلا به این بیماری جلوگیری کند.

پژوهشگران در این تحقیق ۷۴ نفر از افراد مبتلا به بیماری آلزایمر و ۱۵۸ فرد سالم بین سنین ۶۵ تا ۹۰ سال را مورد آزمایش قرار دادند.افراد سالم تحت آزمایش های مربوط به بررسی میزان تخریب سلول های عصبی قرار گرفتند و پرسش نامه تکمیل شده این افراد در مورد نحوه زندگی آنها، بررسی شد.

همچنین خون این افراد و شاخص توده بدنی آنها مورد آزمایش های تشخیصی قرار گرفت.این بررسی نشان داد که میزان ویتامین C و بتاکاروتن افراد مبتلا به آلزایمر خفیف، نسبت به گروه سالم مورد آزمایش قرار گرفته، بطور قابل توجهی کمتر است.

این آزمایش ها همچنین نشان داد که هیچ تفاوتی در میزان سایر آنتی اکسیدان ها مانند ویتامین ای (E)، ˈلیکوپنˈ و ˈکوآنزیم ۱۰ˈ بین گروه های مورد بررسی قرار گرفته، وجود ندارد.

بنابراین محققان بر این باورند که میوه ها و سبزی های سرشار از آنتی اکسیدان ها می تواند نقش مهمی در مبارزه با بیماری آلزایمر ایفا کند.با این حال به اعتقاد پروفسور ˈگابریل ناگلˈ متخصص اپیدمیولوژی (همه گیرشناسی)، بررسی های بیشتری، با حضور شرکت کنندگان بیشتر برای تایید قطعی این نتیجه که ویتامین C و بتاکاروتن ها می تواند از بروز و توسعه بیماری آلزایمر جلوگیری کند، باید صورت بگیرد.

لازم به یادآوری است که اسفناج از نظر داشتن ویتامین B3 بسیار غنی است، بنابراین داروی مهمی برای برطرف کردن بیماری پلاگر است( پلاگر یک نوع بیماری است که بعلت کمبود ویتامین B3 در بدن تولید می شود و نشانه های آن: ضعف بدن ، تشنج ، اختلال در دستگاه هاضمه، و بوجود آمدن لکه های قرمز روی بدن است).

اسفناج به علت داشتن منیزیم، جلوی پیشرفت سرطان را می گیرد.وجود فسفر در اسفناج برای بدن، مخصوصا برای کسانی که به کارهای فکری اشتغال دارند و آهن آن برای شهرنشینان که گلبول های قرمز خونشان جهت تامین اکسیژن سلول های بدن، باید فعالیت بیشتری کنند، بسیار مفید است.

منبع:سایت پزشکان بدون مرز


آدرس مطب : اصفهان ، خیابان شریعتی ، مجتمع فراز ، طبقه پنجم ، واحد 502
تلفن : 36282727 - 031

نظرات کاربران درباره این مطلب :

برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :
فصل پنجممقدمهآیا می دانید کهداستان های جالبفصل پنجممقدمهآیا می دانید کهروانشناسی رنگ چشم های خوفصل اولمقدمهآگاهی های لازم در مورد صوروش نوین ماساژ صورتفصل اولماسک موز با شیرین بیانافسردگی زمستانی چیست ؟روش های جذب دیگرانفصل اولماسک ژله ای ختمیانرژی دهنده صورتروش تثبیت وزنرژيم غذایی سلامتی و تناسفصل دهمماسک تقویت کننده لیمو ترایا می دانید؟رژیم های غذاییفصل دهمماسک تقویت کننده غنچه گل بالا بردن پیشانیزمین و انسانفصل دومماسک سیب با شیربخش های سایتزندگینامه 1فصل دومماسک شفا بخش با ترشکبرنامه 15 روزه برای افزایزندگینامه 2فصل دومماسک شفاف کننده مریم گلیبرای14 روزه برای کاهش وزن سوپ هافصل دومماسک عسل با تمشکبزرگ کردن گونه هاسالاد هافصل دومنمونه ای از رژیم غذایی سلتـاثـيـر تـغـذيـه بـر تـساندویچ هافصل دوازدهمچهار نکته برای جلوگيری اتهیه کتابسایر غذاهافصل سومچگونه لاغری را درمان كنيتونیک آب پرتقالDVD آموزش درمان چاقیشيوه صحیح غذا خوردنفصل سومچگونه مي توان پس از درمانتونیک بهفهرست مطالبشگردهای آشپزی رژیمیفصل سومچگونه در ورزش ها موفق باشتونیک رازک جهت رفع افتادفهرست مطالبعوامل موثر در لاغريفصل سیزدهمنظرات رژیم گیرندگانتوضیحی کوتاه درباره آشپزفهرست مطالبمقا لات دکتر بهمن محمدیفصل ششمورزش شماره 1تست اضطرابفهرست مطالبمقالاتفصل ششمورزش صورت چه هست؟تست تعیین میزان جذابیت زفهرست مطالبمطالب خواندنیقوی کردن پلک پایینی چشموزن ايده آل چيست ؟تست روانشناسیفهرست مطالبمعرفی کتابلوسیون لیمو ترشکرم لیمو ترشتست روانشناسی 2فهرست مطالبپاسخ به سوالات رژیم گیرنلوسیون مریم گلیکرم مرطوب کننده ختمیتست روانشناسی 3فصل نهماخبار سلامتیلوسیون گل همیشه بهارکرم پرتقال با روغن هسته اتست سلامت روحیفصل نهمتندرستی و زیباییلوسیون پنیرککرم آفتابگردان با عسلتست شخصیت شناسی خوشبین هفصل چهارمتغذیه وسلامتیلوسیون خیارکرم تجدید کننده پوست رازجداول و توصيه‌هاي ضروریفصل چهارمدرباره مالوسیون طراوت بخش نعناعکرم جوان کننده هویججداول و توصیه های ضروریفصل چهاردهمصفحه اصلیلیست بیشترین درخواست ها کرم جوانه گندمجداول و توصیه های ضروریفصل هفتمسوالات پزشکیلطیفه های ریزه میزهکرم شب ضد چروکجداول و توصیه های ضروریفصل هفتمپیامهای کاربرانمقدمهکرم ضد افتادگی پوست آنانحکایتفصل هشتمسایتهای دیگرمقدمهپلوهاخلاصه ای درباره چاقی و اضفصل هشتممحاسبه وزن ایده آلمقدمهپلوهاخوراک هافصل یازدهمآشنایی با مطبمقدمهآنچه باید در مورد لاغری بخورش ها