هشدار
هر گونه برداشتی از مطالب سایت بدون ذکر منبع پیگرد قانونی در بر دارد.
تماس با ما
اصفهان / روبروی پلی کلینیک بیمارستان شریعتی/مجتمع فراز/واحد502 6269737-6282727-6282728
نظرات رژیم گیرندگان
اين رژيم غذايي براي افراد پر خوراك بسيار مناسب است و آنها را سير مي‌كند اما با كمال تعجب وزن را پايين مي‌آورد . تنوع غذايي باعث مي‌شود كه از رژيم خسته نشويم و هر روز آن را مانند يك برنامه غذايي اجرا كنيم بدون آنكه احساس كنيم رژيم داريم . من 36 کیلوگرم کاهش وزن داشته ام . ز . م - شماره پرونده : 7948
سخن روز
مشکلات انسان هاب بزرگ را متعالی می سازد و انسان های کوچک را متلاشی
 
برنامه 15 روزه برای افزایش وزن در یک نگاه


                        برنامه 15 روزه برای افزایش وزن

در این فصل نمونه ای از رژيم‌هاي غذايي سلامتي و تناسب اندام جهت آشنايي شما ارائه شده است. اين رژيم آسان و قابل اجرا براي كل خانواده است. شما مي‌توانيد با توجه به مقدار غذاي روزانه خود، برنامه مناسب را انتخاب و براي 15 روز اجرا کرده و تاثير آشكار آن را در افزایش وزن و سايز خود ببينيد .
پیش از اجرای رژیم ، حتما به موارد زیر توجه فرمایید:
1- رژيم‌هاي زير براي افراد لاغر عادي طراحي شده است .
اجرای این رژیم برای مبتلایان به ديابت ، بيماري‌هاي قلبي- عروقي ، فشارخون بالا و تري گليسيريد و کلسترول خون بالا و ... ( بجز با تایید پزشک معالج ) توصیه نمی شود.
2- نوع غذاهای رژيم‌هاي زير یکسان است . تفاوت تنها در مقدار كالري آنهاست .
3- رژيم‌ها با توجه به ميزان دريافت غذاي روزانه تعيين شده است لذا در انتخاب رژيم مناسب دقت نماييد .
4- اين رژيم‌ها براي رژيم گيرندگاني با فعاليت بدني متوسط است . چنانچه فعاليت بدني بيشتري داريد به حجم غذاي خود قدری بيافزاييد .
نكته : مقدار غذای رژیم انتخابی باید از مقدار غذایی که در حال حاضر مصرف می کنید بیشتر باشد!
نكته : اگر با رژیم انتخابی خود افزایش وزن کافی نداشته باشید انتخاب شما اشتباه بوده و باید رژیم پرکالری تری را اجرا کنید . رژيم متناسب با وضعيت شما آن است كه ماهیانه افزایش وزني معادل دو تا چهار كيلوگرم بدهد .
نكته : يك كفگير برنج معادل هفت قاشق غذاخوري معمولي برنج پخته آبكش است .يك كف دست نان تقریبا معادل يك مربع به ابعاد 10×10 سانتي متر است. يك چهارم نان تقريبا معادل 2 الی 5/2 کف دست نان و نصف نان معادل 4 الی 5 كف دست نان و ... مي‌باشد .
نكته : نان برنامه غذایی شما نان لواش است. در صورت تمایل می توانید از سایر نان ها مانند نان سنگک یا بربری نیز استفاده کنید .
5- مواد قندی نظیر قند ، شکر ، خرما و ... در حد متعادل مصرف کنید .
6- چربی و روغن غذاها در حد متعادل باشد . مصرف لبنیات پرچرب ضروری نمی باشد .
7- خرده خواری افزایش وزن را سرعت می دهد. حتما در طی روز از مواد غذایی نظیر نان سوخاری ، نان خشک ویفر و ... به مقدار زیاد مصرف کنید .
نكته : لازم نیست خود را با آنها سیر کنید؛ فقط در حد فاصل وعده های غذا خرده خواری کنید و معده را خالی نگذارید .
9- حتما در طی روز آب میوه به مقدار زیاد میل کنید. آب میوه نیز افزایش وزن را سرعت می دهد .
نكته : از آب میوه های شیرین، تازه و طبیعی استفاده کنید. آب میوه های ترش نظیر آب پرتقال ،آب انار و ... برای افزایش وزن مناسب نیستند .
نكته : از خوردن میوه زیاد خودداری کنید. مصرف میوه زیاد معده را پر کرده و اشتها را کاهش می دهد .
نكته : جدول واحد ميوه براي ميوه جات مختلف و جدول معادل های غذایی در پيوست های پایان كتاب آورده شده است .
10- مصرف دسر ( ژله ، بستنی ، شکلات و ... ) بعد از ناهار و شام به افزایش وزن کمک می کند بنابراین حتما دسر خود را میل کنید هر چند ناچار باشید ناهار و شام را کمتراز مقدار موجود در برنامه غذایی بخورید. در صورت تمایل می توانید دسرها را با هم جابجا کنید .
11- مصرف ویتامین های اشتها آور برای افزایش وزن ضروریست. در دوران افزایش وزن بصورت منظم و پس از رسیدن به وزن مناسب گاه به گاه مصرف شوند .
نكته : ویتامین ها باید طبق تجویز پزشک مصرف شوند. مصرف خودسرانه آن ها خطرناک است و اصلا توصیه نمی شود .
نكته : به هیچ وجه برای افزایش اشتها از داروهای غیر ویتامینه استفاده نکنید. مکمل های غذایی نیز باید مورد تایید وزارت بهداشت، درمان و ... باشند؛ اگرچه برای افزایش وزن تنها داشتن برنامه غذایی مناسب ، نوشیدن آب میوه ، خرده خواری و مصرف ویتامین های افزایش دهنده اشتها کافیست .
نکته : به تدریج با افزایش اشتها ، غذای خود را افزایش دهید .
12- پیاده روی و تحرک زیاد لاغر کننده است. بنابراین پیاده روی را کاهش داده و از تحرک غیر ضروری خودداری کنید. در عوض روزانه یک ربع الی نیم ساعت نرمش سبک داشته باشید و پس از آن آب میوه بنوشید و خرده خواری کنید. این کار به افزایش وزن کمک می کند .
نكته : انجام نرمش سبک و دراز و نشست از بروز چاقی موضعی در دوران افزایش وزن جلوگیری می کند .
13- استرس و اضطراب در افراد مستعد سبب لاغری می شود. بنابراین از موقعیت های بوجود آورنده استرس و اضطراب دوری کنید و در صورت نیاز از راهنمایی های مشاوران روانشناس و روانپزشک استفاده کنید .
و بلاخره اینکه ؛ چنانچه به بیماری های عفونی و انگلی مبتلا می باشید آنها را درمان کنید. این بیماری ها عموما اشتها را کاهش و مصرف انرژی را افزایش می دهند .
نكته : بیماری پرکاری تیروئید اگرچه اشتها را زیاد می کند اما با افزایش مصرف انرژی موجب لاغری می شود و باید آن را درمان نمود .
بیاد داشته باشید : استرس و تحرک کمتر ، مصرف ویتامین های افزایش دهنده اشتها ، نرمش سبک و مصرف آب میوه و خرده خواری زیاد در طول روز و خوردن دسر بعد از ناهار و شام و بتدریج غذای خود را افزایش دهید.


                                                  رژيم غذايي ويژه افراد بسیاركم خوراك

                                                     توصيه های روزانه در دوران رژیم
                                                    روزانه دو لیوان آب میوه بنوشید.
                                             در طول روز خرده خواری زیاد داشته باشید.
                               قند ، شکر ، خرما و سایر مواد قندی را در حد متعادل مصرف کنید.

شنبه
صبحانه : نان و پنیر و گردو
یک سوم نان لواش و یک قوطی کبریت پنیر و یک و نیم عدد گردو
تذکر : یک قوطی کبریت پنیر برابر با سی گرم پنیر می باشد.
میان وعده صبح : یک واحد میوه

ناهار : چلو خورش قورمه سبزی
دو کفگیر برنج و هفت قاشق غذاخوری خورش+ یک قوطی کبریت گوشت و نصف کف دست ته دیگ
دسر : یک لیوان بستنی
تذکر : یک لیوان بستنی، یک لیوان استاندارد به حجم 250سی سی می باشد.
میان وعده عصر : یک واحد میوه


شام : املت گوشت
یک قطعه املت و یک سوم نان لواش
دسر : سه چهارم یک قطعه کیک شکلاتی
تذکر : یک قطعه املت به ابعاد هشت در پنج سانتی متر می باشد.
تذکر : یک قطعه کیک شکلاتی به ابعاد پنج در ده و ضخامت پنج سانتی متر می باشد.
وعده قبل از خواب : یک لیوان شیر یا ماست

یکشنبه
صبحانه : نان و پنیر
یک سوم نان لواش و یک قوطی کبریت پنیر
تذکر : یک قوطی کبریت پنیر برابر با سی گرم پنیر می باشد.
میان وعده صبح : یک واحد میوه

ناهار : آش شله قلمکار
یک بشقاب متوسط سوپخوری آش شله قلمکار و چهار پنجم نان لواش و یک کاسه متوسط ماست خوری ماست
دسر : سه چهارم فنجان ژله
میان وعده عصر : یک واحد میوه


شام : ساندویچ همبرگر

یک چهارم ساندویچ همبرگر متوسط
دسر : یک و نیم قطعه شکلات
تذکر : یک قطعه شکلات به ابعاد سه در چهار سانتی متر می باشد.
وعده قبل از خواب : سه چهارم لیوان شیر یا ماست

دوشنبه
صبحانه : شیر و بیسکویت
یک لیوان شیر و دو عدد بیسکویت
میان وعده صبح : یک واحد میوه


ناهار : استانبولی پلو با مرغ
دو کفگیر پلو و نصف کف دست ته دیگ
دسر : یک لیوان بستنی
تذکر : یک لیوان بستنی، یک لیوان استاندارد به حجم 250سی سی می باشد.
میان وعده عصر : یک واحد میوه


شام : کشک و بادمجان
یک سوم بشقاب متوسط کشک و بادمجان و یک چهارم نان لواش و سبزی خوردن به میزان دلخواه
دسر : یک قطعه کیک شکلاتی
تذکر : یک قطعه کیک شکلاتی به ابعاد پنج در ده و ضخامت پنج سانتی متر می باشد.
وعده قبل از خواب : یک لیوان شیر یا ماست

سه شنبه
صبحانه : شیر و خرما
یک لیوان شیر و دو عدد خرما
میان وعده صبح : یک واحد میوه

ناهار : چلو خورش قیمه بادمجان
یک و نیم کفگیر برنج و پنج قاشق غذاخوری خورش+ سه چهارم بادمجان+ یک و نیم قوطی کبریت گوشت و یک کف دست ته دیگ
دسر : یک لیوان بستنی
تذکر : یک لیوان بستنی، یک لیوان استاندارد به حجم 250سی سی می باشد.
میان وعده عصر : یک واحد میوه


شام : آش سبزی
دو سوم بشقاب متوسط سوپخوری آش و یک چهارم نان لواش
دسر : یک قطعه شکلات
تذکر : یک قطعه شکلات به ابعاد سه در چهار سانتی متر می باشد.
وعده قبل از خواب : یک لیوان شیر یا ماست

چهارشنبه
صبحانه : شیر و موز
یک لیوان شیر و نصف موز بزرگ
میان وعده صبح : یک واحد میوه

ناهار : کتلت گوشت
سه عدد کتلت گوشت و گوجه فرنگی به میزان دلخواه و یک عدد نان لواش و یک کاسه متوسط ماست خوری ماست
دسر : هشت عدد چیپس
تذکر : یک عدد کتلت به ابعاد هشت در پنج سانتی متر می باشد.
میان وعده عصر : یک واحد میوه


شام : دلمه فلفل
یک عدد دلمه فلفل و یک چهارم نان لواش
دسر : یک قطعه کیک شکلاتی
تذکر : یک قطعه کیک شکلاتی به ابعاد پنج در ده و ضخامت پنج سانتی متر می باشد.
وعده قبل از خواب : یک لیوان شیر یا ماست

پنجشنبه
صبحانه : نان و پنیر و گردو
یک سوم نان لواش و یک قوطی کبریت پنیر و یک و نیم عدد گردو
تذکر : یک قوطی کبریت پنیر برابر با سی گرم پنیر می باشد.
میان وعده صبح : یک واحد میوه


ناهار : ماکارونی با قارچ
یک و سه چهارم لیوان ماکارونی و یک کاسه متوسط ماست خوری ماست
دسر : یک و نیم فنجان ژله
میان وعده عصر : یک واحد میوه

شام : برنج و خورش دلخواه
سه چهارم کفگیر برنج و دو قاشق غذاخوری خورش+ یک قوطی کبریت گوشت
دسر : یک قطعه شکلات
تذکر : یک قطعه شکلات به ابعاد سه در چهار سانتی متر می باشد.
وعده قبل از خواب : سه چهارم لیوان شیر یا ماست

جمعه
صبحانه : شیر و خرما
یک لیوان شیر و دو عدد خرما
میان وعده صبح : یک واحد میوه

ناهار : چلو کباب کوبیده
یک و سه چهارم کفگیر برنج و سه چهارم سیخ کباب کوبیده و گوجه فرنگی کبابی به میزان دلخواه و یک کاسه متوسط ماست خوری ماست
دسر : هشت عدد چیپس
تذکر : یک سیخ شامل سی سانت متر کباب کوبیده می باشد.
میان وعده عصر : یک واحد میوه


شام : املت گوجه فرنگی
یک و نیم قطعه املت و یک سوم نان لواش
دسر : سه چهارم قطعه کیک شکلاتی
تذکر : یک قطعه املت به ابعاد هشت در پنج سانتی متر می باشد.
تذکر: یک قطعه کیک شکلاتی به ابعاد پنج در ده و ضخامت پنج سانتی متر می باشد.
وعده قبل از خواب : یک لیوان شیر یا ماست
   

...ادامه مطالب در کتاب برنامه  15 روزه برای افزایش وزن

نظر شما

نام * :
پست الكترونيكي * :
وب سایت :
نظر *:
  کد امنیتی را وارد نمایید :
اختصاصي براي مدير سايت ( درصورت انتخاب اين گزينه نظر شما در وب سايت ديده نخواهد شد )
لطفا از ارسال سوالات پزشکی در این صفحه خودداری نمائید . به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .

نظرات ارسالی

elham : aghayeeee doktooooooooorrrrrrrr aliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii booooooooooooooodddddddddd doooosetooon daram [ 1391-07-23 ]
45 كيلويي!!! : سلام اقاي دكتر ممنون از برنامه غذايي كه در اختيارمون گذاشتيد. اميدوارم يه روز منم يكم چاق بشم! :-( [ 1392-07-15 ]
Zahra : khoob bood damet garm [ 1393-02-07 ]

صفحه اصلي
فصل سوم
روش نوین ماساژ صورت
مقدمه
فصل اول
فصل دوم
فهرست مطالب
سوالات پزشکی كاربران
پيام هاي كاربران
گالري عكس
سايت هاي مرتبط
تندرستی و زیبایی
معرفی کتاب
مقالات
مقا لات دکتر بهمن محمدی
پاسخ به سوالات رژیم گیرندگان
درباره ما
تغذیه وسلامتی
مطالب خواندنی
اخبار سلامتی
آیا می دانید که
ایا می دانید؟
جداول و توصیه های ضروری
فصل چهاردهم
فصل سیزدهم
آنچه باید در مورد لاغری بدانیم
2تست روانشناسی
روانشناسی رنگ چشم های خود را بخوانید.
روش های جذب دیگران
تست روانشناسی3
تست تعیین میزان جذابیت زوجین
فهرست مطالب
مقدمه
فصل دوازدهم
فصل یازدهم
فهرست مطالب
مقدمه
فصل دوم
تست روانشناسی
حکایت
فصل سوم
فصل چهارم
فصل پنجم
فصل ششم
فصل هفتم
فصل هشتم
فصل نهم
فصل دهم
مقدمه
وزن ايده آل چيست ؟
جداول و توصیه های ضروری
برای14 روزه برای کاهش وزن در یک نگاه
برنامه 15 روزه برای افزایش وزن در یک نگاه
آگاهی های لازم در مورد صورت
لیست بیشترین درخواست ها برای ورزش صورت
ورزش شماره 1
خلاصه ای درباره چاقی و اضافه وزن
DVD آموزش درمان چاقی
تـاثـيـر تـغـذيـه بـر تـعـريـق
قوی کردن پلک پایینی چشم
بالا بردن پیشانی
بزرگ کردن گونه ها
انرژی دهنده صورت
فصل دهم
فصل نهم
عوامل موثر در لاغري
چگونه لاغري را درمان كنيم؟
چگونه مي توان پس از درمان لاغري وزن مناسب را حفظ نمود ؟
فصل دوم
فهرست مطالب
فصل اول
فصل دوم
فصل سوم
فصل چهارم
فصل پنجم
فصل ششم
فصل هفتم
فصل هشتم
فصل اول
سوپ ها
ماسک موز با شیرین بیان
ماسک عسل با تمشک
ماسک ژله ای ختمی
ماسک تقویت کننده لیمو ترش
ماسک تقویت کننده غنچه گل سرخ
کرم جوانه گندم
کرم ضد افتادگی پوست آناناس
کرم آفتابگردان با عسل
کرم شب ضد چروک
کرم مرطوب کننده ختمی
کرم لیمو ترش
کرم تجدید کننده پوست رازک
کرم جوان کننده هویج
کرم پرتقال با روغن هسته انگور
ماسک شفا بخش با ترشک
ماسک شفاف کننده مریم گلی
ساندویچ ها
سالاد ها
خورش ها
رژیم های غذایی
تونیک آب پرتقال
لوسیون خیار
لوسیون لیمو ترش
تونیک رازک جهت رفع افتادگی پوست
لوسیون گل همیشه بهار
لوسیون مریم گلی
لوسیون طراوت بخش نعناع
لوسیون پنیرک
تونیک به
ماسک سیب با شیر
پلوها
آیا می دانید که
داستان های جالب
افسردگی زمستانی چیست؟
تست اضطراب
تست سلامت روحی
چگونه در ورزش ها موفق باشیم
نظرات رژیم گیرندگان
ورزش صورت چه هست؟
شيوه صحیح غذا خوردن
روش تثبیت وزن
رژيم غذايي سلامتي و تناسب اندام
جداول و توصیه های ضروری
جداول و توصيه‌هاي ضروری
نمونه ای از رژیم غذایی سلامتی و تناسب اندام
فهرست مطالب
فصل دوم
زمین و انسان
مقدمه
زندگینامه 2
زندگینامه 1
لطیفه های ریزه میزه
مقدمه
فهرست مطالب
چهار نکته برای جلوگيری از درگيری لفظی
تهیه کتاب
سایر غذاها
تست شخصیت شناسی :خوشبین هستید یا بدبین
خوراک ها
پلوها
شگردهای آشپزی رژیمی
توضیحی کوتاه درباره آشپزی رژیمی
فهرست مطالب
مقدمه
جستجوی مطالب
 
 
 
Isfahan University of Medical sciences