پلو زعفرانی
مواد لازم برای 4 نفر : انرژی کل : 1265 کالری
برنج آبکش شده.................................................. چهار پیمانه
گوشت چرخ کرده بدون چربی................................. 400 گرم
زعفران آب........................................... چهار قاشق غذاخوری
زرشک..................................................... دو قاشق غذاخوری
نمک،فلفل،ادویه ............................................... به مقدار لازم
طرز تهیه :
گوشت چرخ کرده بدون چربی را در کف دست به شکل دایره های کوچک در آورده ،در کمی روغن سرخ می کنیم.
زرشک را نیز در روغن تفت می دهیم.
ته قابلمه را چرب کرده و گوشت های سرخ شده را به همراه زرشک درون قابلمه ،لابلای برنج می گذاریم.
زعفران آب کرده را روی برنج ریخته، برنج را دم می کنیم.
هویج پلو با گوشت
مواد لازم برای 4 نفر : انرژی کل : 1425 کالری
هویج رنده شده تفت داده شده ............................. چهار عدد
گوشت چرخ کرده ................................................. 400 گرم
برنج آبکش شده ................................................... چهار پیمانه
پیاز رنده شده........................................................... یک عدد
زعفران آب کرده .................................... یک قاشق غذاخوری
شکر........................................................ یک قاشق غذاخوری
آبلیمو ............................................................. به مقدار دلخواه
نمک،فلفل،ادویه................................................. به مقدار لازم
طرز تهیه :
گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده تفت می دهیم .
هویج رنده شده تفت داده شده را به آن اضافه می کنیم ، شکر، زعفران آب کرده ، نمک ، فلفل ، ادویه و آ بلیمو را نیز به آن افزوده ( اگر مایل نبودید می توانید آ بلیمو نزنید.) ،حدود پنج دقیقه روی حرارت هم می زنیم تا خوب مخلوط شود.
ته قابلمه را چرب کرده ،یک لایه برنج آبکش شده و یک لایه از مواد بالا را می ریزیم و همین طور ادامه می دهیم تا مواد تمام شود. در آخر؛ در قابلمه را گذاشته و برنج را دم می کنیم.
برای دسترسی به بقیه پلوها به کتاب تهیه غذاها به روش رژیمی مراجعه کنید.
آدرس مطب : اصفهان ، خیابان شریعتی ، مجتمع فراز ، طبقه پنجم ، واحد 502
تلفن : 36282727 - 031