سالاد تن ماهی
مواد لازم برای 4 نفر : انرژی کل : 1000 کالری
تن ماهی .................................................................................. یک و نیم قوطی
خیارشور.................................................................................................... سه عدد
نخود فرنگی .......................................................................................... یک لیوان
پیازچه ...................................................................................................... پنج عدد
کاهو .......................................................................................... نصف بوته کوچک
سس سالاد ........................................................................................ به مقدار لازم
طرز تهیه :
ابتدا روغن تن ماهی را گرفته و سپس آن را با پیازچه ،خیارشور خرد شده و نخود فرنگی مخلوط می کنیم. سس سالاد را به آن اضافه کرده و به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم تا سفت شود.
درآخر؛ کاهو را به مواد اضافه می کنیم.
نکته: برای تهیه سس سالاد، دو قاشق غذاخوری ماست چکیده ،یک قاشق غذاخوری سس مایونز، آبلیمو، نمک ، فلفل سیاه و سرکه را در ظرفی مخلوط کرده و با چنگال خوب می زنیم.
سالاد کرفس ، ذرت و مرغ
مواد لازم برای 4 نفر : انرژی کل : 1315 کالری
کرفس .......................................................................................... نصف بوته
ذرت پخته .................................................................................... یک لیوان
مرغ ............................................................................................... 300 گرم
جوانه شبدر ................................................................................. نصف لیوان
ماست چکیده ............................................................................... یک فنجان
سیر رنده شده ...................................................................................... دو حبه
سرکه .................................................................................... دو قاشق غذاخوری
نمک و فلفل ........................................................................... به مقدار لازم
طرز تهیه :
کرفس را شسته و سپس ساقه های ترد و برگ های جوان آن را ریز خرد می کنیم.
سینه مرغ را هم ریز خرد کرده و خوب تفت می دهیم.در آخر؛ در یک ظرف مناسب، مرغ تفت داده شده را با بقیه مواد خوب مخلوط کرده و سالاد آماده شده را سرو می کنیم.
برای دسترسی به بقیه سالاد ها به کتاب تهیه غذا ها به روش رژیمی مراجعه کنید.
آدرس مطب : اصفهان ، خیابان شریعتی ، مجتمع فراز ، طبقه پنجم ، واحد 502
تلفن : 36282727 - 031